«Олександрія» перемогла «Ворсклу»

Перегляди: 972

У матчі 6-го туру Української Прем’єр-ліги ФК «Олександрія» приймав на своєму полі полтавську «Ворсклу».

Фактично доля сьогоднішньої зустрічі була вирішена в першу 20-хвилинку протиборства, коли у ворота гостей влетіло два м’ячі, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Взагалі ж підопічні Володимира Шарана провели чи не найкращій перший тайм в цьому чемпіонаті з точки зору атакувальних дій. Господарі поля з перших хвилин захопили ініціативу й пішли вперед великими силами. При цьому олександрійці проводили свої атаки на високих швидкостях зі зміщенням акцентів із одного флангу на інший та завершуючи комбінації гарними ударами.

При цьому полтавчани просто не встигали за своїми візаві й часто порушували правила. Такий потужний натиск приніс нашим землякам заслужений успіх. На 15-й хвилині, після подачі з кутового Кирила Ковальця, захисники гостей залишили без опіки Євгена Банаду, який головою пробив влучно -1:0.

А через дві хвилини господарі провели класну комбінацію правим флангом, куди увірвався Віталій Пономар та зробив націлену навісну передачу від лінії поля. І знову захисників випередив той таки Банада та в падінні головою оформив дубль – 2:0.

Здобувши солідну перевагу підопічні Володимира Шарана не зупинилися й мали ще немало можливостей забити. Особливо потрібно виділити вдалі дії Кирила Ковальця, який постйно загрожував воротам суперників й примушував захисників постійно на собі фолити.

Але, на жаль, забити ще один гол, ні з гри, ні зі стандартів, яких було чимало, олександрійцям не вдалося. Десь здорово діяв голкіпер «Ворскли» Богдан Шуст, а в декількох епізодах нашим землякам не вистачило влучності. Що ж до «ворсклян», то вони виглядали дуже невпевнено й воротам Юрія Паньківа практично не загрожували. Отже перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь «Олександрії».

По перерві господарі зменшили оберти, більше діяли по рахунку, що заспокоїло гру. А ось підопічні Василя Сачка так і не знайшли можливостей для того, щоб створити проблеми захисту конкурентів.

Тож олександрійці спокійно довели справу до заслуженої та дуже впевненої перемоги над учасником групового етапу Ліги Європи – 2:0. Підопічні Володимира Шарана після цього матчу набрали 15 очок і наздогнали «Шахтар», разом з яким очолюють турнірну таблицю УПЛ.