Гравця «Олександрії» викликали до збірної України

Перегляди: 1046

До матчів Ліги Націй у складі команди Андрія Шевченка буде готуватися захисник ФК «Олександрія» Андрій Цуріков.

У понеділок, 27 серпня, головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко оголосив список тих виконавців, які будуть готуватися до стартових матчів у Лізі Націй, повідомляє кореспондент CBN з посиланням на Федерацію футболу України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вперше виклик до головної команди країни отримав гравець ФК «Олександрія» Андрій Цуріков. Зважаючи на проблеми саме з крайніми захисниками, виклик Цурікова, який може вправно відпрацювати не тільки в обороні, а й в атаці, виглядає цілком обґрунтованим.

Повний склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар»), Денис Бойко («Динамо»), Андрій Лунін («Реал», Іспанія).

Захисники: Ярослав Ракицький, Сергій Кривцов, Олег Данченко, Микола Матвієнко (всі - «Шахтар»), Микита Бурда («Динамо»), Олександр Караваєв («Зоря»), Євген Хачеріді (ПАОК, Греція), Євген Макаренко («Андерлехт», Бельгія), Андрій Цуріков («Олександрія»).

Півзахисники: Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Вест Хем», Англія), Тарас Степаненко, Марлос (обидва - «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв (всі - «Динамо»), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Малиновський («Генк», Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук («Гент», Бельгія), Артем Бесєдін («Динамо»).

6 вересня в Угреске-Градіште збірна України зіграє з Чехією. Зустріч на міському стадіоні імені Мирослава Валенти розпочнеться о 21:45 за київським часом.

9 вересня у Львові українці прийматимуть Словаччину. Матч на «Львів-Арені» розпочнеться о 16:00 і пройде без глядачів.