Кропивницькі бейсболісти здобули п’ять перемог за однієї поразки

Перегляди: 1028

Минулими вихідними зіграли матчі сьомого туру елітного дивізіону чемпіонату України з бейсболу, передає CBN.

Кропивницький «BioTexCom – СДЮШОР-2» приймав на своєму полі головних конкурентів у боротьбі за срібні нагороди – київську «Атму». У суботу йшла доволі рівна боротьба, але до п’ятого інінгу попереду були, все ж, господарі – 1:0. У шостому бейсбольному періоді кияни відновили рівновагу й мали шанс вийти вперед, але захист кропивничан зіграв надійно. Цей напружений інінг надихнув підопічних Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна на рішучі атакувальні дії, що дозволило в сьомому та восьмому інінгах забезпечити собі солідну перевагу – 6:1 й довести протиборство до переможного завершення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«BioTexCom – КНТУ» в Рівному двічі довів свою перевагу в класі над командою «Західний Вогонь» - 11:0, 21:2.

У неділю кропивницька бейсбольна молодь довго розкачувалася, що дозволило столичним гравцям повести в рахунку – 2:0. Але потім господарі налагодили гру в захисті й примусили оборону конкурентів помилятися. Вже після п’ятого інінгу підопічні Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна не тільки відігралися, але й вийшли вперед – 6:2. Кияни не здавалися й здобули три очки, але наші хлопці відповіли відразу п’ятьма результативними атаками – 11:5. А в сьомому періоді господарі вирішили не відкладати справу про переможця на потім й забезпечили собі такий відрив, який змусив арбітрів зафіксувати вікторію кропивничан нокаутом – 17:6.

Заключна гра в Кропивницькому нагадувала справжній трилер. Розлючені двома невдачами гравці «Атми» вийшли на цей поєдинок гранично зібраними й відразу захопили ініціативу. Кияни перед початком п’ятого інінгу були попереду – 4:0. Але кропивничани зібралися й відновили паритет - 4:4. Та гості знову продемонстрували рішучість своїх намірів – 7:4. Відповідь підопічних Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна у восьмому періоді була відчутною для конкурентів – 7:7. Останнє слово залишилося за бейсболістами «Атми», які вирвали перемогу в своїй дев’ятій атаці – 8:7.

А «BioTexCom – КНТУ» знову не залишив шансів на успіх господарям поля в Рівному, розгромивши «Західний Вогонь» - 12:0.

Підопічні Юрія Бойка зробили ще один відчутний крок до чергового чемпіонського титулу. В наступному турі дві кропивницькі команди зустрічаються між собою. І тут фаворитами є старші за рангом. Кияни ж зроблять усе можливе для того, щоб тричі перемогти конкурентів із Чернівців. Якщо не станеться сенсацій, то саме заключний тур, в якому «Атма» знову завітає до Кропивницького на баталії з «BioTexCom – КНТУ», а наша молодіжка відправиться до Рівного, стане визначальним у боротьбі за срібні нагороди.