На Кіровоградщині п’яний водій тікав від поліції на вкраденому мопеді з поцупленим телефоном у кишені

Перегляди: 856

Нетверезий водій, який перебуває у розшуку в іншій області, порушував правила дорожнього руху, а потім тікав від правоохоронців, як потім виявилося, на краденому мопеді.

Пізніше у нього знайшли ще й украдений телефон, повідомляє «Кіровоградська правда» з посиланням на патрульну поліцію Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мопед, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, виявили поліцейські 24 серпня близько 8:00 на автодорозі М-12.

На вимогу патрульних зупинитися водій не відреагував і почав тікати. Проте, коли зрозумів, що безрезультатно, кинув мопед та спробував утекти полями. Патрульні його наздогнали й затримали.

Виявилося, водій мопеду не мав документів на транспортний засіб. Натомість пред’явив пенсійне посвідчення, яке йому не належало.

Дізнавшись справжні дані особи, інспектори встановили, що водія розшукує Вовчанський відділок поліції Харківської області за викрадення іншого транспортного засобу.

При поверхневій перевірці у нього виявили мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus. Він також значився, як викрадений у селищі Овідіополь Одеської області.

При спілкуванні патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду показав 0,9 проміле, що в 4,5 разу більше допустимої норми. Патрульні склали на водія протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Після патрульних на місці працювали слідчі.