На педагогічному форумі нагородили розробника логотипа до 100-річчя Сухомлинського

Перегляди: 885

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко вручив нагороди переможцям конкурсу на кращий логотип до 100-річчя Василя Сухомлинського на обласному педагогічному форумі сьогодні, 27 серпня.

За зайняте третє місце нагородили учителя географії Витязівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бобринецького району Володимира Перевєдєнцева, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Друге призове місце отримав дизайнер рекламного агентства «Антураж А» з обласного центру Сергій Марущак.

Переможцем конкурсу став студент мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету Винниченка Микола Хворост. Нагороду отримав його батько.

Нагадаємо, логотип буде візитівкою урочистих заходів та використовуватиметься як офіційна емблема під час відзначення 100-річного ювілею Василя Сухомлинського.

Василь Сухомлинський – український радянський педагог, публіцист, письменник, поет. Заслужений вчитель УРСР. Кандидат педагогічних наук У 1948 році Сухомлинський став директором Павлиської середньої школи і працював на цій посаді 23 роки (до кінця життя).

Василь Сухомлинський написав 48 монографій, понад 600 статей, 1500 оповідань і казок для дітей.