У Кропивницькому маленькі близнята, які народилися передчасно, почали говорити

Перегляди: 5625

У Кропивницькому близнята Максим і Вадим, які народилися передчасно і довгий час лікувалися, сказали свої перші слова.

Про це CBN розповіла бабуся хлопчиків Тетяна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Приходили на перевірку до нашого лікаря, і він сказав, що дуже задоволений нашими результатами, що ми великі молодці. Сказав, щоб продовжували роботу, але без професіоналів нам не обійтися», - сказала вона.

Дітки ще не сидять, однак говорять уже деякі слова – кличуть маму і бабусю, просять їсти. У хлопчика, який після операції був у більш тяжкому стані, зникли сліди крововиливу в мозок.

Наразі дітям потрібні послуги масажиста. У малят – скутість і слабкість м’язів. Ще є проблеми з серцями. Але загалом їхній стан значно покращився.

Родині тяжко фінансово. Кожні десять днів на харчування, ліки й памперси необхідно 3 тисячі гривень. Завдяки допомозі небайдужих людей поки що вдавалося забезпечувати дітей усім необхідним.

Нагадаємо, маленьких близнят, які передчасно народилися у Кропивницькому, відпустили з лікарні додому. Хлопчиків прооперували, їхній стан довгий час був тяжким.