Маленького кропивничанина, який проковтнув батарейку, з реанімації перевели у звичайне відділення

Перегляди: 1652

Вчора, 27 серпня, маленького кропивничанина Артема, який проковтнув батарейку, перевели з реанімаційного у звичайне відділення.

Про це CBN повідомила мама хлопчика Яна Савченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Артем уже не температурив, а вчора у нього різко піднялася температура, сьогодні будуть робити комп’ютерну томографію. Зняли з апарату штучного дихання, просто подають кисень, дитині дуже важко дихати, - сказала вона. - Температура дуже погано збивається, але він крутитися-вертиться, всі оці трубочки, які лікарі встановили, повиривав».

Нагадаємо, у Кропивницькому Артем Савченко 2017 року народження проковтнув батарейку-таблетку, стан хлопчика дуже тяжкий.

За час, поки дитині зробили знімок та дістали батарейку, вона встигла роз’їсти стравохід, утворивши дірку діаметром близько одного сантиметра.

Ураження потягнуло за собою низку інших діагнозів – пневмонія, зараження крові тощо. Для того, щоб хлопчик міг жити, йому в стравохід встановили штучний стент.

Збором коштів на реабілітацію дитини займається благодійний фонд «Країна добрих справ». Реквізити фонду: ПАТ КБ «Приватбанк» ВБФ «КРАЇНА ДОБРИХ СПРАВ» р/р 26006052643111 МФО 320649 ЕДРПОУ 40336389, призначення платежу: на лікування Артема Савченка.

Телефон мами Артема: (095) 036-47-78 (Яна).