На Кіровоградщині п’яний водій позашляховика розтрощив автобусну зупинку і своє авто (ФОТО)

Перегляди: 1361

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:30 вчора, 27 серпня, на дорозі поблизу села Подорожнього Світловодського району.

Водій позашляховика SsangYong білого кольору на великій швидкості врізався в автобусну зупинку з цегли і бетону, розтрощив її, внаслідок чого залізобетонна плита накрила автомобіль, повідомили CBN у виданні «Світловодськ вечірній».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У сорочці народився! - сказали очевидці надзвичайної пригоди. - Якби плита впала сантиметрів на 10 ліворуч, водій би не вижив. А так відбувся переляком і незначними подряпинами».

З поінформованих джерел виданню стало відомо, що це добре знаний в області мешканець Подорожнього громадянин Я. 1959 року народження.

Інспектор Світловодського відділу поліції Сергій Глушаков, коментуючи аварію, зазначив: «Водій автомобіля марки SsangYong на великій швидкості рухався з Кропивницького у бік села Подорожнього. На повороті до села не впорався з керуванням і здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту, внаслідок чого зруйнував зупинку, автомобіль, але сам значних тілесних ушкоджень не отримав. На місці події було складено протокол, схему руху. Водія доправили до Світловодської ЦРЛ на предмет обстеження. Лікар-нарколог зробив висновок: водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій не доїхав до власного будинку метрів 400».

Згідно зі ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, «керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік…» Нова, більш жорстка, редакція цієї статті ще не набрала чинності.

Видання обіцяє стежити за розвитком подій, адже слідство тільки починається.