Підпал, кров і хрест у дворі: на Кіровоградщині лікарка заявила, що її намагаються зняти з посади

Перегляди: 2596

Головний лікар Долинської ЦРЛ Наталія Шевченко заявляє, що у ніч з 26 на 27 серпня невідомі особи проникли на територію її домоволодіння і підпалили сімейну автівку, цього разу жінка вдруге стала жертвою злочинців.

Про це вона розповіла кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лікарка стверджує, що молодик спортивної статури, легко перелізши двометрові ворота, облив бензином легковий автомобіль, що знаходився біля будинку, та підпалив його. Господарі власними силами загасили автівку, допомогло те, що машина знаходилася біля колонки з водою. Після цього постраждалі викликали працівників Національної поліції.

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту, нападників не виявили. Провадження відкривати не хотіли, оскільки машина лишилася цілою, а збитки не перевищили 175 тисяч гривень.

За словами Наталії Шевченко, це вже другий випадок. З 13 на 14 липня нападали троє невідомих осіб у масках. Один сидів у машині, другий стояв «на шухері», а третій облив подвір’я свинячою кров’ю зі шматками печінки, а потім поставив у дворі лікарки хрест та намагався його підпалити. Жінка прокинулася і зчинила галас, після цього невідомі втекли.

Лікарка вважає, що таким чином на неї намагаються тиснути, аби вона пішла з посади. З того часу, як її призначили головним лікарем, «на неї посипалися претензії з усіх сторін, хоча до того всі були друзями».

«До Долинського відділу поліції з заявою звернулася місцева жителька про те, на території її домоволодіння невідома особа підпалила транспортний засіб, а саме – автомобіль ВАЗ 2121. Правоохоронці виїхали на місце пригоди, вони встановили, що невідома особа підпалила автівку. Пожежу господарі загасили самостійно», - прокоментували у прес-службі Нацполіції області.

Нині поліцейські з’ясовують обставини пригоди. Інформацію за цим фактом внесли до ЄРД за ч. 2 ст. 194 ККУ.