Заморений голодом син депутата з Новоукраїнки може бути не його рідним

Перегляди: 3875

Заморений голодом чотирирічний Владик з Новоукраїнки може бути не рідним сином депутата Новоукраїнської районної ради Олександра Мольченка.

Про це йшлося у програмі «Говорить Україна» вчора, 28 серпня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Журналісти програми знайшли у соцмережі пост Наталії Мольченко від 31 травня 2014 року. Вона написала, що шукає чоловіка. З цього автори програми зробили висновок, що в родині на той час було не все добре.

З Олександром Наталія разом - з 2007-го, Владислав народився у жовтні 2014-го.

Версію про те, що Владик - не рідний син Мольченка, підтвердили і кілька знайомих депутата. Вони також зазначили, що Олександр погано ставився лише до старшої доньки, яка в Наталі від її колишнього чоловіка, та до чотирирічного Владика.

Раніше «Кіровоградська правда» звернула увагу на те, що в розповідях про Владика Олександр Мольченко майже не говорить «син» і дуже рідко називає його за іменем, вживаючи натомість слова «хлопчик» чи «дитина». «Імовірно, дитина народжена не в любові, а тому що… так трапилося. Батько не до кінця пройнявся любов’ю до сина. Називаючи у третій особі, навіть не використовуючи приставки "моя" чи "мій" – скоріш за все, у нього немає прив’язаності», – зазначав тоді психолог Олександр Зінов’єв.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Згодом з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У своєму відеозверненні до ЗМІ депутат наголосив, що шукатиме виходи на національні телеканали. Водночас участі у «Говорить Україна» він не взяв, заявивши, що йому погрожують убивством.

Чотирирічного Владика забрали до дитячої обласної лікарні. Виконком Новоукраїнської міськради вирішив вилучити хлопчика з родини.