Кропивницький тижневик відзначить 25-річчя рок-фестивалем

Перегляди: 1304

Рок-фестивалем відзначить свій 25-річний ювілей всеукраїнський тижневик «Україна-Центр».

Про це CBN розповів головний редактор газети Юхим Мармер.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

25 років для суспільно-політичного, свідомо неприбуткового видання в наших реаліях - неймовірний вік. Цей впливовий тижневик відомий далеко за межами Кіровоградщини та України. Його постійні читачі живуть від Канади до Японії, у країнах Африки та Азії, а герої - всюди, куди заносить доля наших земляків.

«Ми не хотіли ювілею в стилі совкових заходів з грамотами і букетами. Прийшла думка: а якщо провести рок-фестиваль? В "УЦ" друкувалося стільки матеріалів на цю тематику, що на ювілей одному з лідерів рок-тусовки Кропивницького Едуарду Геві подарували альбом зі світлинами та статтями про рок, які виходили в газеті. Тому рок-фестиваль - це наше», - сказав Юхим Мармер.

Фест відбудеться 21 грудня на двох сценах академічного музично-драматичного театру. Він почнеться на малій сцені акустичною програмою. Звучатимуть рок, блюз, соул, джаз у виконанні наших земляків. Після цього на головній сцені розпочнеться великий концерт.

Склад учасників тримається поки в секреті, але його вже визначили.

«Це будуть гурти з Кропивницького та інших міст, про які ми писали і які стали друзями газети», - наголосив головний редактор «УЦ».

Колектив газети запросить всіх тих, хто колись працював в «УЦ», колег з інших видань, друзів газети, музикантів і... бейсболістів.

«Ми вважаємо, що місто в боргу перед ними, і таким чином хочемо висловити їм свою подяку», - зізнався Мармер.

Співголови рок-фестивалю - Юхим Мармер і Олена Нікітіна. Арт-директор - Сергій Компанієць.