У Кропивницькому урочисто привітали кращих підприємців Кіровоградщини (ФОТО)

Перегляди: 1732

Сьогодні, 30 серпня, в Кропивницькому з нагоди Дня підприємця урочисто вітали тих, хто є економічною основою розвитку Кіровоградської області й України.

Кращих підприємців краю привітав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кузьменко подякував їм за працю і зазначив, що саме ці дні є часом, коли влада і бізнес звіряють годинники, аби разом робити країну заможнішою.

«Ми в області маємо понад 40 тисяч підприємців, дві з половиною тисячі фермерських господарств. Саме у вас працюють 97 відсотків мешканців області. На нас з вами лежить величезна відповідальність. Завдання влади - створити умови, завдання бізнесу - ввімкнути на повну потужність ті здібності, які є в кожного підприємця, для того щоб мотивувати українця жити в Україні, працювати в Україні і платити податки в Україні. Ніхто, крім нас з вами, не зробить цю країну успішною», - зазначив керівник області.

Сергій Кузьменко вручив відзнаки обласної державної адміністрації кращим підприємцям області.

Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко побажала підприємцям витримки, благополуччя в родинах - основу усіх основ, та любові до себе, до свого діла, до своїх працівників.

«І тоді все буде. Головне - все робити з любов'ю», - зазначила Ірина Саєнко та вручила кращим підприємцям області відзнаки торгово-промислової палати.

Привітали та вручили бізнесменам нагороди голови правління обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців голова правління та Кіровоградського обласного об'єднання організацій роботодавців Євген Бахмач і Павло Штутман.

Перед зібранням виступили артисти Кіровоградської обласної філармонії.

Фото Григорія Зуба, CBN