Кропивницькі спецпризначенці продовжують перемагати на футбольному полі

Перегляди: 1067

Продовжуються змагання Відкритого чемпіонату Героїв АТО, де вдало виступає кропивницька команда, до складу якої переважно входять бійці 3-го полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

28 і 29 серпня підопічні Едурада Особлюка відвідали Миколаїв, де зіграли два матчі з місцевими командами, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спочатку суперниками наших військових були футболісти «Фенікса». Й перша ж атака гостей завершилася взяттям воріт миколаївців – 0:1. Згодом наші хлопці подвоїли рахунок, скориставшись не дуже вдалими діями голкіпера господарів.

Надалі перевага кропивничан була беззаперечною, що дозволило ще до перерви довести рахунок до великого – 0:4. Ну а в другому таймі підопічні Едуарда Особлюка не зупинилися й забили ще двічі. Тож остаточний рахунок 6:0 на користь ФК «Кропивницький». Зазначимо, що хет-трик в цьому матчі оформив наш капітан Євгеній Фрітче.

Ну а наступного дня зійшлися лідери турнірної таблиці своєї групи – кропивничани та миколаївська «Вікторія». Тільки от справжню вікторію на футбольному полі відсвяткували гості.

Наші земляки володіли великою ігровою та територіальною перевагою, постійно створюючи небезпеку біля воріт конкурентів. Миколаївці ж зробили ставку на надійну оборону та швидкі контратаки. І коли здавалося, що напружена боротьба завершиться нульовою нічиєю, кропивничанам таки вдалося забити переможний гол, коли вдало на добиванні зіграв Таріел Гаделія – 0:1.

Отже після 10 зіграних матчів по три втрачених очка мають БК «Кропивницький», одеська «Сухопутка» та миколаївський «Десант». Нашим спецпризначенцям залишилося зіграти ще 8 поєдинків, з яких тільки два на виїзді. Але вже зараз можна говорити, що місце в наступній стадії змагань, куди виходять по три кращіх команди з кожної групи, підопічні Едуарда Особлюка собі фактично гарантували.