У Кропивницькому оголосили конкурс на посаду директора музею

Перегляди: 864

Відділ культури і туризму Кропивницького оголосив конкурс на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І.К. Карпенка-Карого міста Кропивницького»: адреса музею – м. Кропивницький, вул. Тобілевича, 16.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Термін прийому документів: із 01.09.2018 року по 30.09.2018 року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають:

заяву про участь у конкурсі;

автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу, у тому числі на виборних посадах, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

копії документів про вищу освіту;

копію документа, що посвідчує особу;

два рекомендаційні листи довільної форми;

мотиваційний лист довільної форми;

публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на короткострокову та довгострокову перспективи в електронному (програма PowerPoint) та паперовому вигляді. Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити її професійні чи моральні якості.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

громадянство України;

вільне володіння українською мовою;

повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління;

стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати свої посадові обов’язки.

Документи подаються особисто в електронному (на адресу kultura@krmr.gov.ua) та паперовому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб.424 тел. 24-25-70.

Документи подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі: подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

надсилання їх поштою після закінчення строку подання;

надсилання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

Формування персонального складу конкурсної комісії має бути завершеним до 30 вересня 2018 року. Склад конкурсної комісії формується відповідно до ст. 213 Закону України «Про культуру». Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» відділ культури приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії.

Жеребкування з визначення представників громадських організацій до складу конкурсної комісії відбудеться 21 вересня 2018 року о 14 годині за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. 425, тел. 24-25-70. Документи для участі у жеребкуванні (листи громадських організацій, копії їх статутів, особисті заяви представників громадських організацій) приймаються до початку жеребкування.