У Кропивницькому правоохоронці влаштували свято для дітей (ФОТО)

Перегляди: 1024

Сьогодні, 1 вересня, на головній площі міста зібралися не тільки школярі, а й зовсім юні жителі та гості обласного центру, кожен учасник заходу зміг обрати для себе цікаву і пізнавальну локацію у рамках різноманітної програми свята «День знань із поліцією».

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Присутні мали можливість оглянути та сфотографуватися поряд із спеціальною автомобільною технікою, яку правоохоронці використовують у службовій діяльності.

Працівники поліції охорони представили до уваги гостей сучасні технічні засоби охоронної сигналізації та екіпірування нарядів.

Фахівці науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС знайомили дітей із тим, як знімають та досліджують відбитки пальців.

Патрульні поліцейські розповідали про акцію щодо заходів із безпеки дорожнього руху, дарували тематичні буклети та представили громадянам поліцейські автомобілі.

Кульмінацією свята стали показові виступи бійців роти поліції особливого призначення та полісменів кінологічного центру разом із службовими собаками.

Також присутні мали можливість ознайомитися з умовами вступу до навчальних закладів МВС України, а бажаючі поповнити лави Національної поліції – отримати вичерпну інформацію щодо працевлаштування.

Наймолодші учасники заходу із задоволенням кермували електрокарами, що сьогодні перетворилися на міні-автомобілі поліцейських.