В Устинівці відкрили перший у районі майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1358

В Устинівці на території навчально-виховного комплексу відкрили перше в районі міні-футбольне поле зі штучним покриттям сьогодні, 1 вересня, повідомляє кореспондент CBN.

Вартість нового майданчика – майже півтора мільйона гривень за рахунок співфінансування державної освітньої субвенції та місцевого бюджету.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, це одинадцяте із дванадцяти футбольних полів, які облаштували в області у рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України».

«Ще область очікує фінансування на не менше десяток аналогічних майданчиків. Це гарна традиція, коли у селах, районних центрах, біля великих шкіл у нас з’являються нові можливості для занять фізкультурою і спортом», – наголосив Сергій Кузьменко.

Як додала начальник відділу освіти, молоді та спорту Устинівської райдержадміністрації Людмила Колісник, у районі планують збудувати ще одне поле – у селі Криничне.

Головна мета будівництва футбольних полів – залучити дітей до занять спортом. Раніше проекти з будівництва спортмайданчиків здійснювалися у рамках ініційованого Сергієм Кузьменком проекту «Здоров’я наших дітей». Новими полями охопили всі райони області.