Кропивницька «Зірка» перемогла петрівський «Інгулець» (ФОТО)

Перегляди: 1108

Сьогодні, 1 вересня, у матчі сьомого туру Першої ліги кропивницька «Зірка» приймала в рідних стінах петрівський «Інгулець», повідомляє кореспондент CBN.

Це було дуже принципове протиборство. Адже тренерський штаб петрівчан очолює Сергій Лавриненко, який разом із своїми нинішніми підопічними Владиславом Лупашком, Максимом Ковальовим, Олександром Кучеренком, Олександром Акименком та резервним голкіпером Геннадієм Ганєвим зовсім недавно виводили саме кропивничан до еліти українського футболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після трьох перемог поспіль та зважаючи на досвідчений склад виконавців, гості були в цьому поєдинку фаворитами. Підопічні Сергія Лавриненка весь матч діяли з позиції сили. Гості йшли вперед великими силами, різноманітно атакували, але дуже надійно та злагоджено зіграли у захисті «зіркові». А у воротах творив дива Роман Льопка, який відновився після травми й вперше вийшов на поле в цьому сезоні.

Гольових моментів у гравців «Інгульця» було чимало, але жодного з них не вдалося реалізувати. А от «Зірка» в першому таймі дочекалася свого шансу. Прорив лівим флангом на 27 хвилині Дмитра Нерубенка завершився вивіреною подачею в штрафну, де суперників випередив Іван Рудницький й зльоту вразив ціль – 1:0.

Другий свій гол господарі забили вже в компенсований час матчу, граючи в меншості після вилучення Дмитра Нерубенка, коли петрівчани великими силами намагалися відігратися. Тут блискуче зіграв Олексій Збунь, який вийшов на заміну наприкінці першого тайму. Півзахисник кропивничан виграв боротьбу у досвідченого Олександра Кучеренка, вийшов сам на сам із голкіпером Антоном Ситниковим, який свого часу також встиг пограти за «Зірку», й холоднокровно вразив дальній кут воріт – 2:0.

«Зірка» здобула дуже важливу з психологічної точки зору перемогу над принциповим конкурентом, проявила неабиякі бійцівські якості й дала гідну відповідь усім скептикам, які встигли вже «поховати» підопічних Андрія Горбаня.