«Олександрія» здобула вольову нічию з ФК «Львів»

Перегляди: 871

Сьогодні, 2 вересня, у поєдинку сьомого туру української Прем’єр-ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався з ФК «Львів», повідомляє кореспондент CBN.

Перший тайм олександрійці, які вийшли на поєдинок в ранзі фаворита, відверто провалили. Поки гості придивлялися до своїх суперників, у ворота Юрія Паньківа влетіло два м’ячі. Вже на восьмій хвилині бразилець Дуарте, після серії помилок суперників у захисті, вдало зіграв на добиванні, коли м’яч відскочив від поперечини – 1:0. А на 21-й хвилині Тейлор відгукнувся на передачу партнера з правого флангу й зрячим ударом головою вразив ціль – 2:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На щастя, розвити свій успіх господарі поля не змогли. Хоча шанси для цього підопічні Юрія Бакалова мали. Гості ж нічого не змогли створити біля воріт Олександра Бандури. Й не випадково Володимир Шаран замінив нападника Віталія Пономаря на його колегу по амплуа Артема Сітала. А по перерві на полі в наших земляків з’явився ще й Василь Грицук. Й саме ці заміни тренерського штабу «Олександрії» спрацювали на всі сто відсотків.

Та й в другому таймі перевага гостей над конкурентами була вражаючою. Львів’яни відверто підсіли фізично й наші земляки рішуче пішли вперед й стали створювати небезпечні моменти. І такий штурм приніс успіх. Уже на 54-й хвилині, після класної комбінації, Василь Грицук скоротив відставання в рахунку – 1:2. Підопічні Володимира Шарана продовжували йти вперед і таки досягли свого, коли на 83-й хвилині Артем Сітало вдало розібрався з захисниками в штрафному майданчику й вдруге пробив Бандуру – 2:2.

Після цього «прокинулися» господарі й двічі свою команду рятував голкіпер гостей Юрій Паньків. А в одній із наступних атак олександрійців, після передачі надактивного Протасова, у поперечину із вбивчої позиції влучив Грицук.

Фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию в дуже видовищному матчі, в якому олександрійці продемонстрували характер й скоріше здобули одне очко, ніж втратили два пункти.

Після семи турів «Олександрія» має в своєму активі 16 очок й зберігає місце в трійці лідерів української Прем’єр-ліги.