Кропивничани заборгували «Кіровоградтепло» майже 52 мільйони гривень

Перегляди: 785

На початок вересня населення заборгувало «Кіровоградтепло» за надані послуги з централізованого опалення майже 52 млн грн.

Про це CBN повідомила адміністрація підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кіровоградтепло ТОВ «ЦНТІ УНГА» завершує підготовку до опалювального сезону. Виконання запланованих завдань складає 90%.

Одне із головних питань початку і стабільного перебігу опалювального сезону є своєчасні розрахунки підприємства за спожитий природний газ з подальшим укладанням договорів на постачання природного газу.

Жорсткою умовою підписання договорів на постачання газу зі сторони газопостачальних організацій є проведення розрахунків за спожитий природний газ на рівні 90%. Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів за надані послуги теплопостачання.

Значна частина кредиторської заборгованості споживачів - борги населення, які складають 74% від загальної кількості споживачів підприємства.