Легендарний футболіст з Кропивницького потребує допомоги

Перегляди: 755

Колишній центральний захисник «Зірки» Олександр Смиченко потребує допомоги на лікування.

Про це CBN повідомили його рідні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пару центрбеків Смиченко – Порошин нападники конкурентів боялися, але поважали. Смиченко вражав своїм спокоєм, вмінням прийняти вірне рішення й приносити фантастичну користь команді.

Тоді, коли Смик, як досі звуть його друзі та вболівальники, у свої найкращі роки виступав за «Зірку» (близько 500 матчів), команда майже не пропускала.

Олександр Смиченко – володар Кубка УРС 1975 року, його двічі викликали до складу збірної УРСР, він входив до числа 22 найкращих футболістів української зони другої ліги. Він пишається тим, що його син, а згодом і онук також виступали за «Зірку».

Роки взяли своє, а численні травми, отримані на футбольному полі, не могли не позначитися на стані здоров’я. Олександра Смиченка таки підкосила хвороба, він зараз у важкому стані перебуває в лікарні та сподівається на підтримку й допомогу.

Реквізити: Кіровоградська обласна федерація футболу, ЄДРПО 23679282, МФО 320478, р/р 26009924432672 в АБ «УКРГАЗБАНК». Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на лікування Смиченка О. Д.