Кропивничани через ПриватБанк можуть придбати авто за суперлояльними умовами

Перегляди: 725

ПриватБанк надає жителям Кіровоградщини кредити на придбання автомобілів - нових і вживаних.

Як розповіли сьогодні, 4 вересня, у прес-центрі СBN представники кіровоградської обласної філії ПриватБанку, нова лізингова програма з'явилася недавно, але вже показала позитивні результати.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами керівника напрямку споживчого кредитування Євгена Ратушного, кредит на нове авто можна отримати навіть під нуль відсотків. «Завдяки лояльності автосалонів ми надали змогу клієнтам придбати автомобіль під нуль відсотків річних», - зазначив він.

І вже є клієнти, які скористалися такою можливістю. Наприклад, у серпні через автосалон Toyota підписали чотири акційні угоди.

Крім того, банк відмовився від фіксованої процентної ставки за кредитом. Вона залежить від терміну кредитування та розміру авансу. Якщо клієнт внесе 40-відсотковий аванс і візьме кредит на рік, то відсоткова ставка дорівнюватиме нулю. Під такі ж відсотки можна взяти кредит на три роки з 60-відсотковим авансом.

А відучора фінустанова подовжила строки кредитування до семи років на всі авто.

Що стосується вживаних автівок, це може бути будь-яка машина, зареєстрована в Україні та виготовлена не пізніше 2000 року.

Банк може надати рішення протягом двох хвилин.

Нагадаємо, жителі Кіровоградщини використали більше мільярда гривень кредитів від ПриватБанку