Лікарка, яка назвала АТОшника з Кропивницького «вбивцею братнього народу», вибачилась перед ним

Перегляди: 1459

Колишня співробітниця Національного інституту раку Ганна Губарева зустрічалася з Віталієм Драганом сьогодні, 4 вересня.

Про це він розповів CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час зустрічі Ганна Губарева вибачилася за те, що «погарячкувала», і побажала Віталію одужання. Зустріч відбулася спочатку наодинці, а потім - у присутності журналістів.

Віталій сказав, що нікому не бажає зла та не тримає образи. Далі на нього чекає довготривале, але безкоштовне лікування у турецькій клініці Gophastanesi в Стамбулі, куди він вилітає сьогодні.

Нагадаємо, 6 червня CBN повідомив, що онкохворого спецпризначенця з Кропивницького Віталія Драгана відмовилися лікувати у Національному інституті раку в столиці. «Потрапив до пані Губаревої Ганни Олександрівни, кандидата медичних наук, яка спеціалізується саме на такому лікуванні, що мені потрібно. Зустріла вона мене “тепло”, аж у жар кинуло від слів: “Нікакіх тєбє льгот, потому что ти братскій народ убівал…”», – розповів Віталій.

Пізніше свої слова лікарка фактично підтвердила у розмові з кореспондентом CBN.

7 червня Національний інститут раку заявив, що готовий забезпечити Віталія всім необхідним. «Наразі у мобільному режимі провідні онкологи НІ аналізують історію хвороби пацієнта, щоб надати свої рекомендації щодо його подальшого лікування», – йшлося в офіційному повідомленні закладу.

Стосовно Ганни Губаревої почали службове розслідування, за результатами якого її звільнили.

13 серпня стало відомо, що її ввели до складу комісії з питань етики при НІР. У наказі, підписаному директоркою інституту Оленою Колеснік, чітко вказана посада Губаревої – старший науковий співробітник науково-дослідного відділення хіміотерапії солідних пухлин.

Після розголосу в ЗМІ контракт з Губаревою розірвали.