Олександрійці потрапили до символічної збірної сьомого туру УПЛ

Перегляди: 691

Провідні українські спортивні видання відзначили гру Василя Грицука, Артема Сітала та Євгена Протасова в черговому турі Української Прем’єр-ліги.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Василь Грицук[/caption]

Портали zbirna.com та footboom.com відзначили внесок Василя Грицука в те, що олександрійці, поступаючись ФК «Львів» з рахунком 0:2 після першого тайму, змогли здобути нічию. Півзахисник вийшов на поле по перерві й став однією з найпомітніших постатей у складі своєї команди, забив гол і мав можливість принести гостям перемогу.

[caption id="" align="aligncenter" width="462"] Артем Ситало[/caption]

Артема Ситала відзначили колеги з footboom.com не тільки за другий гол у ворота львів’ян, але й за те, що, з’явившись на полі наприкінці першого тайму, постійно напружував захист суперників і таки зрівняв рахунок у бойовому поєдинку, принісши команді Володимира Шарана нічию.

[caption id="" align="aligncenter" width="506"] Євген Протасов[/caption]

Гру Євгена Протасова оцінили журналісти UA-футбол, відзначивши, що на відміну від більшості партнерів по команді до Протасова неможливо пред’явити претензії в грі у Львові. Євген був помітним як у невдалому першому таймі, так і в другій половині зустрічі, коли взяв участь в обох гольових комбінаціях олександрійців.