У Кропивницькому дебютуватимуть гастрономічні стартапи

Серед дебютантів – подружжя, яке рік тому переїхало з Італії до України

587
кількість переглядів
Італійська їжа «Чібо буоно»

У рамках фестивалю вуличної їжі у Кропивницькому дебютуватимуть гастрономічні стартапи.

Про це під час прес-конференції у Прес-клубі реформ сьогодні, 4 вересня, повідомили організатори заходу, передає кореспондент CBN.

«В основному на фестивалі буде представлена українська та європейська кухня, але маємо і трохи екзотики. Зокрема, на локаціях будуть представлені страви азійської та східноєвропейської кухні, а ще – дебютуватимуть гастрономічні стартапи. Наприклад, італійська їжа “Чібо буоно” від Ольги Кузьміної та “Milk Bar” від Андрія Теряєва», – розповів президент Клубу рестораторів Олександр Бронза.

Нагадаємо, 15 вересня у Кропивницькому відбудеться фестиваль вуличної їжі, що стане частиною святкування Дня міста.




LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here