У Кропивницькому музпед не може платити за оренду облраді й переїжджає

Перегляди: 4822

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Винниченка відмовляється від оренди приміщення на вулиці Дворцовій, 5, де знаходиться мистецький факультет.

Про це на зібранні з працівниками факультету повідомив ректор університету Олег Семенюк сьогодні, 4 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Семенюка, вчена рада університету направила листа орендодавцю - обласній раді, - в якому офіційно повідомила про відмову від оренди приміщення.

Ректор зазначив, що опалення виходитиме на 80 відсотків дорожче, ніж минулого сезону, електроенергія - на 50 відсотків. Оренда приміщення торік коштувала 270 тисяч гривень на рік, тепер - 320.

Факультет переїде на вулицю Шевченка, 1. Семенюк наголосив, що треба встигнути зробити це до початку опалювального сезону.

У новому приміщенні займатимуться студенти музичного відділення. Художники і хореографи нині знаходяться в інших корпусах.