У Кропивницькому стартує загальноукраїнський проект для ветеранів та волонтерів

Перегляди: 644

З сьогодні, 4 вересня, розпочався новий набір до всеукраїнського освітнього проекту для ветеранів та волонтерів – «Школи Юридичної Сотні».

Про це CBN повідомив правозахисник Антон Красов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ветерани та волонтери, які є членами громадських об’єднань, отримають можливість пройти через цикл навчання у колі однодумців та професійних тренерів і вивести діяльність своєї громадської організації на новий рівень.

Учасники Школи отримають багато корисних знань і навичок, знайдуть нових партнерів для майбутньої роботи, дізнаються глибше, як захищати і відстоювати свої права, як працює державний апарат зсередини та інструменти громадського впливу на органи влади, про важливість відкритої комунікації та про те, що в першу чергу потрібно зробити, аби у громадському секторі ставало все більше «перемог» і все менше «зрад».

Формат навчання – п’ятимісячна освітня програма, яка складається з чотирьох інтенсивних дводенних тренінгів «з повним зануренням» (один раз на місяць на вихідних) та заключної презентації проектів.

Основна частина навчання проходитиме у чотирьох містах - Кропивницький, Львів, Чернігів, Одеса, які стануть регіональними центрами Школи.

У Кропивницькому навчання почнуться 17 листопада.

Зареєструватись для участі в конкурсному відборі можна за посиланням.