Завершилася перша частина футбольного чемпіонату Кіровоградщини

Перегляди: 1023

Перший етап аматорського чемпіонату Кіровоградської області з футболу у Вищій лізі, в якому брали участь 8 аматорських колективів, визначив учасників фінального етапу.

Без поразок по турнірній дистанції пройшли фаворити – головківський «УкрАгроКом» та кропивницький «Технополь», повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головні претенденти на чемпіонство обидва поєдинки між собою завершили з однаковим рахунком – 2:2 й завершили першу частину з рівною кількістю очок – по 38. І тільки по кращій різниці забитих та пропущених м’ячів головківці випереджають кропивничан.

Саме ці дві команди поведуть боротьбу за золоті нагороди, адже відрив від конкурентів такий, що залишає їм можливість боротися лише за бронзу. Два інших учасника квартету найкращих визначилися лише в заключному турі, в якому місце у чільній четвірці здобули ФК «Новоукраїнка» (21 очко) та кропивницький «Олімпік» (17 очок).

Стартує друга частина змагань 5 вересня в Кропивницькому поєдинком між «Олімпіком» та ФК «УкрАгроКом».

Що стосується боротьби за 5-8 місця, то вже відомо, що останньою фінішувала гайворонська «Зоря», яка знялася зі змагань на початку другого кола. Тож надалі, змагатимуться між собою «ІнгулАгроЛенд» (Устинівський район), «Інгул» (Кіровоградський район) та «Олександрія-Аметист».

Зазначимо, що очки, які команди набрали в поєдинках між собою на першому етапі, зберігаються.