Гравці «Зірки» потрапили до символічної збірної сьомого туру Першої ліги

Перегляди: 779

У сьомому турі Першої ліги кропивницька «Зірка» здобула сенсаційну перемогу над земляками з «Інгульця» - 2:0, повідомляє кореспонент CBN.

Усі провідні спортивні видання відзначили блискучу гру голкіпера «Зірки» Романа Льопки, який вперше вийшов на поле в цьому сезоні після ушкодження й раз по раз рятував свою команду. Центрального захисника Олександра Маткобожика та хавбека Олексія Збуня відзначили журналісти порталів «СпортАрена» та «Footboom». В діях Олександра вразило те, що він майже не поступався в єдиноборствах, заблокував декілька небезпечних ударів суперників й нейтралізував найкращого бомбардира петрівчан Олександра Акименка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олексій Збунь, який вимушено замінив Артема Сьомку ще в першому таймі, додав командної швидкості, декілька раз вибігав у стрімкі прориви й забив надважливий другий м’яч, який остаточно схилив шальки терезів на користь команди Андрія Горбаня. Капітан «Зірки» Іван Рудницький, якого включила до своєї збірної «СпортАрена», як завжди, був справжнім лідером «зіркових», керував діями партнерів у середині поля й забив перший гол.