Міні-поліклініка на колесах працюватиме для кропивничан у День міста

Перегляди: 778

15 вересня у Ковалівському парку працюватиме міні-поліклініка на колесах «Лікаря викликали?», під час якої кожен зможе отримати консультації лікарів та з користю провести час вихідного дня.

Про це CBN поінформували в міській раді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У міні-поліклініці на колесах працюватимуть лікарі Центрів первинної медико-санітарної допомоги №№1 і 2. Кожен зможе отримати консультативну допомогу в офтальмолога, гастроентеролога та невропатолога. Під час акції можна буде виміряти рівень глюкози в крові, вагу, зріст, пройти експрес-тестування на ВІЛ, а також перевірити гостроту зору та внутрішньоочний тиск.

Міська дитяча поліклініка частуватиме відвідувачів кисневими коктейлями. У поліклініці також працюватимуть педіатри. Лікарі консультуватимуть містян з приводу підписання декларації про надання первинної медичної допомоги сімейними лікарями.

Міні-поліклініка на колесах «Лікаря викликали?» працюватиме 12:00 до 16:00 на одній із центральній алей Ковалівського парку (праворуч від входу).