У Кропивницькому можуть виникнути проблеми з опаленням

Перегляди: 829

Теплопостачальники Новомиргорода, Світловодська, Долинської, Власівки, Смоліного, Онуфріївки мають розрахунки за спожитий природний газ від 96% до 128%.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко повідомив, що у цих підприємств не виникає проблем з отриманням номінацій на газ, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підприємству з Олександрії залишилось ще 5%, аби дійти до рівня сплати 90%.

Щодо ситуації з оплатою за природний газ теплопостачальними підприємствами Кропивницького, то КП «Теплоенергетик» розрахувалося на 67%, ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» – на 77%. Це без врахування коштів за газ, спожитий підприємствами у період, коли вони не мали номінацій («Теплоенергетику» нарахували 14 мільйонів гривень, «Кіровоградтепло» – 90 мільйонів).

За інформацією Сергія Коваленка, згідно з дорученням голови облдержадміністрації, міській владі Кропивницького надали відповідні рекомендації щодо функціонування ДП «Кіровоградтепло» в наступному опалювальному сезоні.