У військової прокуратури своя версія затримання поліцейського, який торгував наркотиками на Кіровоградщині

Перегляди: 2286

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону разом з СБ України затримала на протиправній діяльності в. о. начальника розшуку Гайворонського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області.

Про це CBN повідомили у прес-службі військової прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Капітан поліції Б. з метою подальшого викриття особи та отримання показника в роботі з виявлення злочину, застосувавши погрози та моральний тиск, змусив мешканку Гайворона В. зберігати наркотичні речовини у вигляді макової соломки і канабісу, а також патрони до вогнепальної нарізної зброї», - сказано у повідомленні.

Вчора, 4 вересня, він спробував забрати наркотики і патрони, але невдало. Капітана Б. затримали.

Наразі йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Досудове розслідування здійснює слідчий відділ СБУ в Кіровоградській області.

Нагадаємо, СБУ вчора повідомила, що капітан поліції налагодив механізм збуту наркотичних засобів та боєприпасів. Співробітники Служби безпеки затримали його після передачі майже 200 грамів макової соломки, близько 300 грамів канабісу та набоїв до вогнепальної зброї посередниці.