Жителі трьох міст Кіровоградщини можуть скористатися іпотекою від ПриватБанку

Перегляди: 792

ПриватБанк надає вигідні іпотечні кредити жителям Кропивницького, Світловодська та Олександрії.

Про це вчора, 4 вересня, у прес-центрі СBN розповів керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської обласної філії ПриватБанку Євген Ратушний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, кредит на житло під ставку від 17,9% можна отримати терміном до 20 років з правом дострокового погашення без прив'язки до долару і з 25-відсотковим авансом.

Такими умовами можуть скористатися жителі міст зі 100-тисячним населенням. Ратушний зазначив, що наразі банк уклав 40 іпотечних угод на вторинне житло.

За словами кропивничанки Анни Трубчанінової, яка взяла в іпотеку квартиру в центрі міста, банк вона обирала досить довго, адже мало фінустанов погоджуються надавати кредит за умови офіційних мінімальних доходів. Вона зізналася, що потрібно було взяти кредит ще сім - вісім років тому, коли квартира в гривнях коштувала 260 - 270 тисяч.

«Зараз ця квартира коштує в 2 - 2,5 раза дорожче. Якби я взяла кредит ще тоді, то вже б виплатила його», - розповіла кропивничанка.

Кредит також можна отримати готівкою під заставу нерухомості - від 25 до 50 відсотків оціночної вартості житла.