На Кіровоградщині поліцейським та водіям сміттєвозів пропонують однакові зарплати

Перегляди: 1736

На початок вересня у Кіровоградській області була актуальна 3331 вакансія, середній розмір заробітної плати, зазначений роботодавцями, становить 5162 гривні.

Про це повідомляє CBN з посиланням на Кіровоградський обласний центр зайнятості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найбільша потреба в області нині у робітниках з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин, операторах автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок, швачках, слюсарях, електрогазозварниках, водіях автотранспортних засобів.

Високим також залишається попит на працівників сфери торгівлі та послуг: продавців, охоронників, кухарів, офіціантів, менеджерів (управителів) зі збуту.

Найнижча оплата (менше 2000 гривень) пропонується керівникові дитячого гуртка, найвищу - 22,8 тисячі - готові платити машиністу тепловозу в Побузькому.

Підприємство «Екостайл» шукає водіїв сміттєвозів, про вакансії оголосила і поліція. Обидві організації пропонують однакові зарплати - 10 тисяч гривень.