У Кропивницькому на благодійному книжковому аукціоні зібрали кошти на лікування онкохворого хлопчика

Перегляди: 893

На першому благодійному книжковому аукціоні, який пройшов учора, 5 вересня, у Кропивницькому, зібрали більше 10 тисяч гривень на лікування онкохворого школяра з села Плетений Ташлик Маловисківського району Дмитра Цибрія.

Ініціаторами цієї акції виступили колектив обласної газети «Народне слово» та працівники Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підтримали захід департамент культури ОДА та обласний художній музей.

Хлопчик вже вдруге бореться з лейкозом. Єдиним шансом для нього лишається пересадка кісткового мозку в лікарні ОХМАТДИТ, яка коштує 250 тисяч гривень.

Серед лотів, наданих для аукціону, - книжки Арсенія Тарковського, Юрія Андруховича, Григорія Гусейнова, Петра Оссовського, Марини Тарковської, Олександра Жовни, Романа Любарського, Павла Чорного, Василя Бондаря, Бориса Ревчуна, Олександра Кердиваренка, Володимира Могилюка та інших.

Найбільшу суму учасники благодійного аукціону запропонували за книгу Арсенія Тарковського «Стихотворения разных лет. Статьи. Заметки. Интервью». Під час торгів стартова ціна у 200 гривень піднялася до 1500.