У Кропивницькому відзначили представників фізичної культури та спорту (ФОТО)

Перегляди: 2322

Урочисте свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, який традиційно відзначається в другу суботу вересня, відбулося сьогодні в Кропивницькому на стадіоні «Зірка».

Біля пам’ятного знаку воїнам-спортсменам, які загинули в роки Другої світової війни, зібралися керівники області та спортивної галузі, ветерани спорту, представники спортивної громадськості, тренери, юні та досвідчені спортсмени, що представляють Кіровоградщину на всеукраїнській та міжнародній аренах, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Присутніх поздоровив з професіональним святом голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко. Очільник області нагородив заступника начальника управління освіти, науки молоді та спорту Уляну Соколенко почесною грамотою ОДА.

Грамоти та подяки ОДА й профільного управління отримали головний тренер збірної України з бейсболу, ЗТУ Олег Бойко, тренер-викладач з легкої атлетики ОСДЮШОР-2 Геннадій Здітовецький, директор ОКДЮСШ «Ніка» Сергій Нечмоня, директор ОСДЮШОР-2 Віталій Винокуров, тренери-викладачі з бейсболу ОСДЮШОР-2, ЗТУ Руслан Дейкун та ЗТУ Сергій Лимаренко, інструктор-методист ОСДЮШОР-2 Володимир Ковальов, срібний призер юнацького чемпіонату з легкої атлетики зі стрибків у висоту Олег Дорощук, учасник юніорського чемпіонату Європи з дзюдо Вадим Велков, тренер-викладач міської ДЮСШ-3 Маргарита Кольцова та колектив обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру (головний лікар Ігор Давосир).

Майстрами спорту України стали Софія Тарасова (спортивна гімнастика), Іван Гончаренко, Аліна Вустілка (обидва - танцювальний спорт), Роман Копійка (кульова стрільба) та Денис Шевченко (велоспорт).

Урочистості завершилися покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям і врученням квітів юними спортсменами заслуженим ветеранам. Наостанок у повітря здійнялися синьо-жовті повітряні кульки.

Фото Григорія Зуба, CBN