Гравець «Олександрії» дебютував у молодіжній збірній України

Перегляди: 1235

Гравець ФК «Олександрія» Євген Протасов дебютував у футбольній молодіжній збірній України під час чергового матчу в рамках відбору до Євро-2019, що відбувся в Запоріжжі на «Славутич Арені» сьогодні, 7 вересня, передає кореспондент CBN.

Суперником підопічних Олександра Головка були футболісти Латвії. В першому таймі господарі поля повністю перегравали конкурентів й забили логічні два м’ячі. Спочатку відзначився Денис Попов, який вдало підставив ногу після удару Миколи Шапаренка. Згодом диво-гол у стилі Ліонеля Мессі, накрутивши ледь не пів-команди латишів, забив Мар’ян Швед – 2:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві протягом трьох хвилин гості відновили рівновагу, після невдалих дій наших захисників і голкіпера. Втім, через дві хвилині після того, як рахунок зрівнявся, Віктор Коваленко вдало забив переможний гол. А на 83-й хвилині замість Миколи Шапаренка на поле вийшов Євген Протасов, який встиг відпрацювати у відборі й організувати швидку контратаку. Тож переможний рахунок – 3:2 підопічні Олександра Головка втримали. Дебют гравця «Олександрії» можна вважати вдалим.

Наразі, українська «молодіжка» займає трете місце в турнірній таблиці, поступаючись конкурентам із Англії та Нідерландів.