На Кіровоградщині відбудеться відбірковий тур «Червоної рути»

Перегляди: 884

8 вересня о 10:00 в приміщенні Кіровоградського районного Будинку культури відбудеться обласний відбірковий тур ХVI Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».

Про це йдеться на сайті облради, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Метою відбіркового туру є пошук і розкриття творчих здібностей молодих авторів і виконавців, створення нових стилів у популярних масових жанрах української пісні, відкриття нових імен.

Завдяки «Червоній руті» перше визнання отримали молоді співаки Кіровоградщини Ілона Шульга, Тетяна Яковенко, Катерина Соломєєва, Альона Целуйко, Анастасія Бурова, Олексій Козачинський, гурти «440 Герц», «Викладачі ілюзій», «Техніка безпеки», «Сезон», «Чорне сяйво» та «Контрверсія».

Журі очолює виконавчий директор Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», музикознавець, скрипаль, артист академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України Мирослав Мельник.