Центр Кропивницького у День міста перекриють

Перегляди: 1048

В обласному центрі 15 вересня на весь день перекриють рух вулицею Великою Перспективною і частково обмежать рух на інших сусідніх вулицях.

Про це повідомив начальник міського управління розвитку транспорту і зв’язку Олександр Вергун сьогодні, 7 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«15 вересня цілий день буде перекритий рух транспорту вулицею Великою Перспективною від вулиці Шевченка до Преображенської. Також із 14 до 16 вересня буде перекрита частина вулиці Віктора Чміленка від вулиці В’ячеслава Чорновола до Великої Перспективної. Це для зручносту монтування і демонтажу сцени», – розповів Олександр Вергун.

Окрім цього, тимчасово перекриють ще кілька сусідніх вулиць.

«Також буде перекрита вулиця Кавалерійська від вулиці Євгена Чикаленка до вулиці Віктора Чміленка, та вулиця Дворцова від вулиці Юрія Олефіренка до вулиці Кавалерійської виключно на час святкової ходи районних рад. Із 12:30 до 13:30 буде перекрита частина Студентського бульвару до вулиці Євгена Маланюка. Тут буде формуватися колона денспараду. На період проходження цієї колони по вулиці Велика Перспективна до школи №4 тимчасово перекриють рух вулицею Преображенською, площею Богдана Хмельницького і частиною проспекту Винниченка», – уточнив посадовець.

У цей час рух маршруток, автобусів і тролейбусів змінять.

«Транспорт рухатиметься в об’їзд центральної частини міста. Тролейбуси, які їздять вулицею Великою Перспективною 15 вересня з 8:00 до кінця дня працюватимуть без проходження вулицями Соборною і Великою Перспективною, а будуть об’їжджати з лівим поворотом біля автовокзалу №2, вулицею Вокзальною, провулком Училищним, вулицями Євгена Чикаленка, В’ячеслава Чорновола і в зворотному напрямку - через мікрорайон Ковалівка», – сказав Олександр Вергун.

Нагадаємо, в обласному центрі підготували насичену програму святкування 264 річниці заснування міста у суботу, 15 вересня. Заключним акордом свята стане концертна програма «Вечірні ритми святкового міста». Розважатимуть кропивничан лауреати конкурсу «Голос весни», гурт «Gonta». Хедлайнером святкового концерту буде гурт The Hardkiss.

Концерт профінансували голова ОДА Сергій Кузьменко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міськради Андрій Табалов.