У понеділок в Кропивницькому відбудеться масштабне свято для дітей-сиріт

Перегляди: 1187

Сьогодні, 8 вересня, у прес-центрі CBN організатори благодійного фестивалю для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування «Мама + Я» розказали про останні приготування до масштабного заходу.

«В рамках фестивалю 10 вересня пройде конкурс, до якого діти готувалися кілька місяців. Це будуть танцювальні номери, вокальні, гімнастичні і навіть циркові, буде локація для майстер-класів, де діти зможуть навчитися чомусь новому, будуть дві спортивні та профорієнтаційна локації», - сказала продюсер, директор продюсерського центру ArtComb Ірина Ніколаєнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Фестиваль у Кропивницькому відбудеться вперше, але в цьому році він набув статус всеукраїнського, так як ми почали марафон в Запоріжжі, потім він відбудеться у Дніпрі і завершиться цей марафон у Києві 22 вересня, дітей запросять на гала-концерт. Кожна дитина, чим би вона не займалася, себе зможе проявити і отримати подарунки», - додала директорка БО «БФ “Мама плюс Я”» Наталя Сивак.

Фестиваль «Мама + Я» 11 років тому започаткували у Дніпрі. Торік захід вперше провели у Запоріжжі. 10 вересня фестиваль вперше відбудеться на території парку «Ковалівський» у Кропивницькому. Початок - о 10:00. Участь у заході візьмуть близько понад тисяча дітей з усієї області.

Це буде справжнє свято для малечі. Кожен учасник у підсумку отримає подарунок, а переможцям дістануться найбільш цінні презенти – ноутбуки, телефони, планшети.

Захід відбудеться за підтримки ОДА, міської ради Кропивницького, а також інших меценатів.