Юнаки «Зірки» вдало дебютували у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України

Перегляди: 1699

Сьогодні, 8 вересня, на стадіоні «Зірка» в Кропивницькому пройшли матчі першого туру 3-ї групи Вищої ліги чемпіонату ДЮФЛ України.

Суперників з харківського «УФК – Олімпік» приймали «Зірка» U-14 та «Зірка» U-15, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Першими на поле вийшли найменші вихованці Академії ФК «Зірка». Гра для підопічних Вадима Даренка розпочалася невдало. У дебюті зустрічі припустився помилки центральний захисник кропивничан. Цим скористався нападник гостей, який використав вихід сам на сам із голкіпером – 0:1. Після подачі кутового не дуже впевнено зіграв воротар харків’ян, а Олександр Кавка «замкнув» дальню стійку й переправив м’яч в сітку – 1:1.

До перерви рахунок не змінився.

У другому таймі кропивничани грали більш наполегливо. Віктор Цуканов обіграв декількох захисників, увірвався в штрафний майданчик, де був збитий. Арбітр призначив стовідсотковий пенальті, який реалізував Павло Непокритий – 2:1.

Свій перший поєдинок в ДЮФЛ України підопічні Вадима Даренка виграли з рахунком -2:1.

Також мінімальної перемоги над харків’янами досягли й вихованці Вадима Бондаря, для яких це також був дебют на такому рівні. У першому таймі гравці «Зірки» U-15 cтворили декілька прекрасних можливостей для того, щоб вийти вперед й один свій шанс реалізували. Єгор Пурцакін відгукнувся на передачу з глибини поля, увірвався в штрафну й зробив націлену передачу, а Єдуард Суханов влучно пробив повз голкіпера – 1:0.

У другому таймі підопічні Вадима Бондаря довели справу до дебютної перемоги – 1:0.

16-ти річні та 17-ти річні вихованці Академії «Зірки» свої поєдинки з харків’янами зіграли на виїзді й поступилися з рахунками – 1:2 та 0:1. Тож, у першому турі «зіркові» набрали 6 очок із 12 можливих.