«Інгулець» здобув важку перемогу

Перегляди: 729

Після несподіваної поразки у минулому турі від земляків із «Зірки» футболісти «Інгульця» в домашньому поєдинку з одним із фаворитів Першої ліги – «Металістом 1925» - горіли бажанням реабілітуватися.

І вже на першій хвилині мав шанс забивати найкращий бомбардир петрівчан - Олександр Акименко, але гостей врятував голкіпер Денис Сидоренко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підопічні Сергія Лавриненка відразу захопили ініціативу й наполегливо йшли вперед. Непогані можливості забити до перерви мали Денис Балан та Олег Синьогуб, але й тут впевнено зіграв воротар харків’ян Денис Сидоренко. Гості ж переважно захищалися й Геннадія Ганєва, який захищав ворота «Інгульця», майже не напружували.

На початку другого тайму підопічні Сергія Валяєва активізувалися і провели кілька небезпечних атак. Та влучними ударами ці випади не завершилися. Потім гості знову зосередилися на захисті, а господарі ніяк не могли подолати щільні оборонні редути своїх конкурентів.

Заміни, які зробив наприкінціі зустрічі Сергій Лавриненко, значно підсилили гру господарів і принесли успіх. В гольовій комбінації на другій компенсованій до основного часу матчу хвилині взяли участь Олександр Мішуренко та Ілля Коваленко, які незадовго до цього з’явилися на полі. Коваленко виграв боротьбу в середині поля й швидко побіг до штрафного суперників. Синьогуб кинув у прорив Мішуренка, а той зробив вивірений пас на Коваленка, який вразив порожні ворота – 1:0.