Кропивничани-власники iPhone отримали нову послугу від ПриватБанку

Перегляди: 792

З вересня усі кропивничани, які користуються мобільним додатком найбільшого українського маркетплейсу Prom.ua, можуть оплачувати покупки за допомогою Apple Pay від ПриватБанку.

Як повідомили CBN в прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області, сьогодні «Prom Покупки» – перший і єдиний мобільний додаток серед маркетплейсів, в який інтегровано цю систему оплати.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Разом з Prom.ua зручна та безпечна оплата інтернет-покупок через Apple Pay тепер стала доступною сотням тисяч підприємців, які продають свої товари за допомогою маркетплейсу, Це важливий крок для підтримки розвитку малого бізнесу, що отримує можливість використовувати передові технології», - підкреслив член правління фінустанови Сергій Харітіч.

Кожна транзакція авторизується з унікальним динамічним кодом безпеки, фактичні номери карток не використовуються та не зберігаються на пристрої або на серверах Apple.

Тепер покупцям Prom.ua не потрібно тримати під рукою банківську картку – оплатити замовлення можна одним дотиком. Apple Pay буде доступний автоматично клієнтам всіх продавців маркетплейсу, у яких підключено онлайн-оплату LiqPay.

Додаток «Prom Покупки» встановили вже на понад двох мільйонів пристроїв.Розрпобнипки розраховують, що після впровадження Apple Pay користуватися додатком буде ще зручніше, а кількість платежів зросте.

Найближчим часом оплачувати покупки у найбільшому українському маркетплейсі Prom.ua можна буде і через функцію NFC мобільного додатку Приват24 в будь-якому смартфоні.