У Кропивницькому бейсболісти КНТУ переграли команду СДЮШОР (ФОТО)

Перегляди: 1140

У черговому турі чемпіонату України з бейсболу в Кропивницькому зустрічалися земляки з команд «BioTexCom-КНТУ» та «BioTexCom-СДЮШОР», в результаті чого перемогу отримали досвідченіші гравці КНТУ, передає кореспондент CBN.

В суботу молодим «сдюшорівцам» у п’яти інінгах чинили гідний опір своїм більш досвідченим конкурентам. Але підопічні Юрія Бойка вирішили долю зустрічі в двох інінгах, коли набрали 4 та 6 очок відповідно. Як наслідок, за рахунку 10:0 на користь «BioTexCom-КНТУ» після 7-го інінгу була зафіксована перемога нокаутом діючих чемпіонів України та володарів національного Кубку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наступного дня після першого бейсбольного періоду команда Юрія Бойка здобула солідну перевагу – 7:1. Але хлопці Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна зібралися й спочатку суттєво наблизилися до конкурентів – 5:8, а згодом у 7-му інінгу вийшли вперед – 10:8. Та все ж втримати перемогу молоді не вдалося. В заключному інінгу «студенти» спочатку рахунок зрівняли, а потім неперевершене відбивання Романа Бойка на двох аутах дозволило бейсболістам «BioTexCom-КНТУ» здобути перемогу – 11:10.

Третій матч було перенесено через погодні умови на 11 вересня.

А ось київська «Атма» тричі в рідних стінах здолала черновіцьких «Соколів» - 12:1, 7:6, 18:8.

Тож турнірне становище після VІІІ туру виглядає наступним чином:

1. «BioTexCom-КНТУ» (33 очки, 16 перемог, 1 поразка після 17-ти матчів)

2. «BioTexCom-СДЮШОР» (33 очки, 13 перемог, 7 поразок після 20-ти матчів).

«Атма» також має в своєму активі 33 очки, але після 21 матчу.

У наступному турі «BioTexCom-КНТУ» зіграє в Чернівцях, а молодіжний склад вдома буде приймати «Зіхідний вогонь» з Рівного. Тож, саме в цих матчах, які відбудуться 15 та 16 вересня, підопічні Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна можуть гарантувати собі срібні нагороди.