У Кропивницькому проінспектували роботу нових автобусних маршрутів

Перегляди: 1195

Роботу нових сучасних автобусів для міських пасажироперевезень перевірили сьогодні, 10 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович разом із начальником управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександром Вергуном.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вони проінспектували нові, запроваджені в обласному центрі, маршрути № 46 (сел. Гірниче - Новомиколаївка), № 111-а (Стара Балашівка - Озерна Балка) та № 130-а (Катранівка - Лелеківка).

«В наших автобусах комфортно, красиво, затишно, чисто, є система безпеки, відеоспостереження, яка дозволяє унеможливити або звести до мінімуму правопорушення. Або ж якщо таке здійснюється, то воно фіксується і дозволяє Національній поліції вчасно відреагувати, - наголосив очільник міста. - Все це є ознакою сучасного європейського міста, до чого ми і прагнемо у своїй соціальній та економічній політиці».

Найближчим часом місто отримає ще п’ять одиниць техніки - найсучасніших тролейбусів з автономним ходом, які будуть здатні віддалятися від контактної мережі на відстань до 20 кілометрів.