У Кропивницькому вперше відбувся благодійний фестиваль «Мама + Я» (ФОТО)

Перегляди: 1302

Для 1500 дітей з дитячих будинків, інтернатів, прийомних сімей Кіровоградщини сьогодні, 10 вересня, Ковалівський парк став своєрідним дитячим містечком.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У парку організатори фестивалю, що проходив за підтримки обласної державної адміністрації, влаштували феєричне свято з безліччю цікавих тематичних, творчих та спортивних локацій.

Свої вміння учасники демонстрували в різноманітних спортивних змаганнях, у творчих майстернях, весело проводили час з аніматорами, дивилися виставки дитячих робіт. Усіх учасників концертної програми нагородили кубками та цінними призами.

У рамках фестивалю для дітей також експонували виставку спецмашин та професійного спорядження працівників Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Чимало тематичних майданчиків об'єднала профорієнтаційна виставка «Вернісаж професій», на якій молодь брала участь у різних майстер-класах.

Учасників фестивалю привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Керівник області відзначив, що цей фестиваль має велике значення для дітей, адже він спонукає їх бути активними, комунікабельними і творчими.

«Радий, що сьогодні в нашому місті проходить такий масштабний фестиваль. Він дає дітям унікальну можливість для спілкування, пошуку нових друзів та розкриття власних талантів», - зазначив він.

Після закінчення ігрової програми учасників свята запросили до театру імені Марка Кропивницького на перегляд вистави.