«Зірка» зазнала нищівної поразки від «Прикарпаття»

Перегляди: 1190

На виїзну гру чергового туру чемпіонату України в Першій лізі проти івано-франківського «Прикарпаття», яка відбулася вчора, підопічні Андрія Горбаня вийшли розлабленими й були за це жорстоко покарані.

Гравці «Зірки» переоцінили власні сили після перемоги над «Інгульцем», повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже після першого тайму кропивничани поступалися господарям поля з рахунком 5:0. При цьому більшість з голів у власні ворота футболісти «Зірки» «привезли» собі самі. При цьому помилялися не тільки захисники, але й голкіпер Роман Льопка. А прикарпатці нещадно своїх конкурентів за ці жахливі похибки карали.

На другий тайм вийшов вже інішій голкіпер Марк Медведєв, але йому також довелося двічі виймати м’яч із сітки власних воріт. При цьому самі підопічні Андрія Горбаня створили гольових моментів на декілька матчів, але з реалізацією виникли великі проблеми. Свій же единий гол-престижу кропивничани забили з пенальті, який реалізував Данііл Кондраков. Отже, у підсумку, «Зірка» поступилася з рахунком 7:1.