Кропивничанки вийшли до суперфіналу чемпіонату України з софтболу

Перегляди: 1069

Кропивничанки вийшли до суперфіналу Чемпіонату України з софтболу серед дорослих під час III туру, який відбувся з 7 по 9 вересня в с. Новому на бейсбольному стадіоні «Юність», передає кореспондент CBN.

В перший ігровий день дівчата з кропивницької «ОСДЮШОР-2» двічі здолали команду «Леді Козак» (Київська область). А софтболістки з рівненського «Західного вогню» також у двох матчах були сильнішими за луганську «Ніку».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У другий ігровий день підопічні Оксани Сидоренко спочатку в нокаут здолали «Ніку». А ось в другій грі вболівальники стали свідками справжнього трилеру. Луганчанки спочатку вийшли вперед у другому інінгу – 7:0, але в середині матчу наші дівчата відновили рівновагу в рахунку 7:7. Потім два очки набрали луганчанки – 9:7. Та кропивницька команда не тільки наздоганяє конкуренток, але й виходить вперед – 10:9. Та все ж, після 7 іннінгів, рахунок був рівним 12:12. А у додатковому софтбольному періоді кропивничанки таки «дотиснули» софтболісток «Ніки» - 17:15. В цей же день команда «Західний вогонь» переграла «Леді Козак».

В дуелі ж між дівчатами із Кропивницького та Рівного команди виграли по одній зустрічі – 1:1.

Після цього туру остаточно визначилися учасники Суперфіналу. Золота серія між командами «Західний вогонь» (м. Рівне) та «ОСДЮШОР-2» (м. Кропивницький) відбудеться 22-23 і 29-30 вересня 2018 року.