Питанням художнього салону влада займеться на наступному тижні

Перегляди: 802

До питання продовження оренди приміщення в центрі Кропивницького обласною спілкою художників України у владних кабінетах міськради повернуться після Дня міста.

Про це кореспонденту CBN розповів голова спілки Андрій Хворост.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Питання стоїть на контролі в управлінні комунальної власності міськради, про нього знають мер та секретар ради. Його обов'язково вирішать.

Нагадаємо, що 23 вересня закінчується річний договір оренди. Обласна спілка художників за три місяці отримала від управління комунальної власності міськради листа, де вказано в тому числі і те, що власнику, тобто територіальній громаді, потрібне це приміщення.

Спілка направила листи на ім’я міського голови Андрія Райковича, секретаря міськради Андрія Табалова та начальника відповідного управління Олега Колюки.

Художники побоюються, що їх залишать навіть без того закутка, який їм дістався від великої, спеціально спроектованої в цьому будинку 40 років тому, виставкової зали.