Дзюдоісти Кіровоградщини здобули чотири медалі на всеукраїнському турнірі

Перегляди: 967

150 дзюдоістів 2002-2004 років народження з 16 команд країни виборювали нагороди на турнірі «Юний динамівець», який пройшов у Очакові.

Як повідомили СВN у обласній федерації дзюдо, «золото» до скарбнички нашої команди поклав вихованець обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» Ілля Шведенко, який серед хлопців 2004 р.н. здолав усіх суперників у вазі до 42 кг.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Срібним» став виступ на цих змаганнях серед дівчат 2002 року народження для представниці ДЮЦ «Вись» з Малої Виски Марини Сагайдак, яка посіла друге місце в абсолютній ваговій категорії понад 70 кг.

Кропивничанки Вікторія Сокуренко та Софія Кухалішвілі у вагової категорії до 63 кг завоювали бронзові нагороди серед дівчат 2003 р.н., а Кирило Куцокінь став третім у ваговій категорії до 81 кг серед хлопців 2002 р.н.

Залікові бали нашій збірній також принесли Руслан Снісар і Олександр Мартинюк, які посіли п’яті місця.

В командному заліку збірна області посіла шосте місце.

До змагань наших дзюдоістів готували наставники Олексій Лоскутов, Оксана Корінь, Роман Зієров, Сергій Нечмоня (ОКДЮСШ «Ніка», Кропивницький) і Леонід Топчій (ДЮЦ «Вись», Мала Виска).