Райкович відвідав багатодітну родину, яка врятувалася у Кропивницькому від війни на Донбасі (ФОТО)

Перегляди: 1874

Тетяна і Борис Іванови жили в Попасній, пов’язували своє життя з залізницею, та, коли всиновили Колю, їхнє життя змінилося.

«Коли ми побачили в дитбудинках скільки малюків потребують тат і мам, ми вирішили забрати до себе ще діток», - зізналась кореспонденту CBN Тетяна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спочатку взяли до себе Таню, а потім зразу Максима, Настю, Аню, Каріну та Яну, яких соцслужба вилучила з неблагополучних сімей.

Кілька років родина винаймала квартиру в Кропивницькому. Міський голова Андрій Райкович пообіцяв родині допомогти. Торік за кошти субвенції з державного бюджету новим кропивничанам придбали великий двоповерховий будинок, а цього - за кошти міського бюджету – зробили ремонт та закупили нові меблі.

«Дякую Андрію Павловичу. Він свого слова дотримав. Тепер нам затишно і добре», - сказала Тетяна.

Вчора, 11 вересня, Андрій Райкович завітав до Іванових на гостини. Міського голову пригостили пирогом та чаєм.

«Це дуже добре, що діток, які позбавлені батьківського піклування, беруть у прийомні сім’ї, що створюють для них такі чудові умови життя. Міська влада завжди підтримувала і буде дбати про такі родини», - запевнив Райкович.

Міський голова завітав у гості з кошиком солодощів та фруктів, книгами та шкільним приладдям.

Хлопчики та дівчата з родини Іванових навчаються в гімназії №9 та школі №15.